Kundtjänst företag

Välkommen att kontakta oss.


Kontakt

  pellets@sca.com

 +46 611-244 26

 

Vår telefonservice är öppen:

Måndag och tisdag08 - 16*
Onsdag08 - 12
Torsdag och fredag08 - 16*

 

*1 maj - 15 september har vi sommartid och stänger telefonerna 15.00.

Lunchstängt 12 - 13 alla dagar.

Övrig tid är du välkommen att kontakta oss via pellets@sca.com.

 

Stängt
Valborgsmässoafton, Skärtorsdag, Kristi himmelsfärdsdag och dag efter Kristi himmelsfärdsdag, Midsommarafton, Allhelgonaafton, Julafton och Nyårsafton. Trettondagsafton har vi öppet till kl. 12.00.

 

Vill du ha offert på en större mängd pellets?

Här i webbshopen presenterar vi konsumentpriser. Önskar du offert på större pelletsvolymer för företag? Vi har stor efterfrågan just nu och ber dig därför i första hand att skicka din förfrågan via detta formulär så återkommer vi så snart som möjligt. Tack!

Fossilfri produktion av whisky

- Genom att lämna de fossila bränslena och i stället utnyttja skogens möjligheter minskar vi koldioxidutsläppen vid förbränning med 450 ton per år. Som en bonus har vi dessutom börjat producera ekologisk whisky, säger Roger Melander, distillery manager vid High Coast Distillery.

 

 

Pellets och övriga sortiment

Förutom pellets erbjuder vi biobränsle från skogen såsom till exempel grot och stamvedsflis samt biobränslen från industrin i form av t ex bark, spån och briketter.

Välkommen att kontakta oss!

 

 

Plantorna får en grön start

Bogrundets plantskola i Timrå är världens största skogsplantskola och här odlas ca 95 miljoner plantor varje år. Nu har man en klimatvänlig och bra teknisk lösning för att värma upp växthusen utan olja. Plantorna växer nu upp med värme från skogen.

 

 

 Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå med i vår kundklubb, tjäna bonuspoäng och få rabatt på kommande köp. Mer om kundklubben