2020-02-10
 

 

 

 

 

Nyhetsbrev från SCA Pellets webbshop

 

Hej! 

Det här mailet skickas till dig som handlat i SCA pellets webbshop och tackat ja till nyhetsbrev. Och till dig som valt att prenumerera utan att ha provat vår webbshop.
 

Varmt välkomna till vårt första nyhetsbrev från pelletsshopen. Eftersom webbshopen är relativt ny inleder vi med lite information om den. 
 

Konto/Mina sidor

Med konto i webbshopen kan du se tidigare order och genom ett knapptryck upprepa beställningen och komma direkt till kassan. Kontot sparar personuppgifterna och leveransmeddelandet om du fyller i det på mina sidor. I inloggat läge automatifylls uppgifterna i kassan.
 

Leveransinformation  (Nytt!)

När du beställer online sparas uppgifterna i webbshopen. Var du kund hos oss innan nya webbshopen lanserades så finns tyvärr ingen koppling till ditt tidigare kundnummer. Hade du leveransinformation, t ex slanglängd vid bulkleverans, detaljer om leveransplatsen eller extra telefonnummer angivet som information till chauffören? Då behöver du fylla i det på mina sidor i webbshopen. I kassaläget kan du lägga till information på specifik order. Men vill du att informationen laddas på varje order behöver du fylla i den på mina sidor.
 

Skapa Konto

När du lägger en order kan du också välja att skapa konto. Har du handlat i webbshopen redan och vill aktivera konto innan du lägger nästa order? Skicka då ett mail med ämnet ”Konto” till pellets@sca.com. Skriv det namn som uppgavs vid beställningen och ort, så kommer ett mail med inloggningsuppifter till den e-postadress du uppgav vid beställningstillfället.
 

Tillfälligt förlängd leveranstid

Just nu har vi tillfälligt förlängt leveranstiden till inom 15 vardagar. Det beror på att vi behöver tid att kyla pelletsen. Så om du önskar beställa en gång till under våren rekommenderar vi dig att vara ute i god tid.


Har du fått en säck med grå insida? 

Det innebär en säck med 35% återvunnen plast! Vi övergår till delvis återvunnen plast i våra småsäckar. Därmed minskas användningen av ny plast med runt 60 ton varje år! Plats som återvinns medför besparing av olja och minskade koldioxidutsläpp. På sikt hoppas vi på ännu större del återvunnen plast eller emballage av annan hållbar råvara som fungerar tillfredsställande i vår paketering och ute hos dig som kund.


 


Tack för att du avänder vår pellets - du är klimatsmart!

När vi avverkar skog tar vi tillvara hela trädet. En del av trädet omvandlar våra sågverk till trävaror, annat blir till exempel massa vid våra fabriker. Övrigt blir bioenergi. Grenar och toppar blir biobränsle direkt och när timret sågas tar vi tillvara sågspånet och förädlar det till pellets. Vi avverkar alltså inga träd enbart för att producera pellets.

Pellets är en miljövänlig produkt som betecknas som klimatneutral. Det betyder att när du eldar med pellets släpps det inte ut mer koldioxid i atmosfären än vad trädet tog upp under sin livstid. Du bidrar alltså inte till växthuseffekten. Och genom att använda pellets istället för fossila bränslen kan olja och kol permanent stanna under jord och samhällets totala klimatbelastning minskar. 

Dessutom är pellets fortsatt ett mycket prisvärt uppvärmningsval.

 

Här hittar du mer aktuell information från oss.

 

Varma hälsningar från oss på SCA Pellets!

 

pellets@sca.com

0611-244 26

scapellets.com


Vill du avanmäla dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka på länken "Nyhetsbrev" längst ner på sidan. Där finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

För pellets innan jul, beställ senast den 6 december! Läs mer