Stallpellets

Stallpellets är spånpellets speciellt anpassad för djurhållning och tillverkas vid SCAs enhet i Stugun, Jämtland. SCA Stallpellets är mjukpressat, finfördelat sågspån (kutter) med särskild mix av gran och tall för att:

  • Ge bästa uppsugningsförmåga
  • Snabbt svälla flera gånger sin egen volym
  • Lätt falla isär till finfördelat spån
  • Ge en ljusare, fräschare och lättsammare stallmiljö

Våra produkter

Ange postnummer för att visa vilka produkter som finns tillgängliga för onlinebeställning i ditt område. Våra lokala återförsäljare kan ha ett kompletterande sortiment.
Spara

 

Frågor & Svar

Varför ska man vattna Stallpellets? Är det skillnad på vanlig pellets och värmepellets? Miljövänligt alternativ till kattsand, stämmer det? Svaren på det och mycket annat hittar du här.

 

 

Bra miljöval

Vår Stallpellets är gjord av rent sågspån från svensk skog, FSC®-certifierad (FSC® C023232) och märkt med Bra Miljöval. En produkt särskilt framtagen för djurhållning. Stallpellets innehåller inga tillsatser eller föroreningar - bara naturligt spån.

 

Vi rekommenderar Stallpellets

– Mockningen är enklare än med t ex kutterspån, det fastnar inte lika mycket strö på gödslet. Ströt håller sig ljust och fräscht och dammar väldigt lite. Dessutom är SCAs Stallpellets märkt med Bra Miljöval, säger Maria Gretzer.
Ta del av vad fler av våra användare tycker om SCAs Stallpellets.

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen