Värmepellets 8 mm

Värmepellets 8 mm

Vår 8 mm pellets levereras i småsäck, storsäck eller lösvikt med bulkbil. Du kan välja att köpa produkterna direkt av oss här, via telefon eller lokalt hos våra återförsäljare.

Våra pelletsprodukter innehåller spån som har ett känt och acceptabelt ursprung. Produktvärdena är bättre än Svensk Standard A1 och Europastandard.

Ange postnummer för att visa vilka produkter som finns tillgängliga för onlinebeställning i ditt område. Våra lokala återförsäljare kan ha ett kompletterande sortiment.
Spara

Våra produkter

 

Frågor & Svar

Behöver jag vara hemma vid leverans? Hur förvarar jag pelletsen bäst? Hur återvinner jag de tomma säckarna och pallen? Vad ingår i priset? Hur betalar jag? Här finner du svar på de vanligaste frågorna.

 

 

Alla kan förändra något

"Att leva hållbar är ju många medvetna val. Precis som när vi byggde det här huset".
Se filmen om Nils och Lena och läs mer om vårt hållbarhetsarbete. Hållbarhet, ja det kan börja med en liten pellets.

Återbruk av vårt emballage

Att bygga möbler och annat av lastpallar kan vara ett relativt enkelt återbruk. Pallarna som SCA Pellets och Stallpellets levereras på är obehandlade och du kan med gott samvete använda dem till diverse byggprojekt.

 

 

”Vi valde SCA för att deras pellets är lokalt producerad, har kontrollerat ursprung, inga tillsatser och bra kvalitet. Jämn och bra kvalitet ger lättare underhåll.”

- Nils och Lena Nordung, Härnösand

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå med i vår kundklubb, tjäna bonuspoäng och få rabatt på kommande köp. Mer om kundklubben